Natasia, bruiloft zangeres & band boeken voor uw bruiloftsfeest of huwelijksceremonie?

De soul zangeres die uw huwelijksceremonie en bruiloftsfeest onvergetelijk maakt

Bent u binnenkort de bruid of bruidegom en op zoek naar de perfecte muzikale begeleiding voor uw speciale dag? Zoek dan niet verder! Natasia, de ervaren bruiloft zangeres & band die heerlijke soul funk en pop nummers spelen tijdens uw huwelijksceremonie, bruiloftsfeest en receptie. Of u nu kiest voor zang met geluidsbanden, met een pianist, gitarist of complete band met blazers. Natasia bruiloft zangeres & band stemmen alles af op uw wensen want uw tevredenheid staat centraal!

Bruiloftsfeest met Soul Zangeres

Maar dat is niet alles. Ook uw bruiloftsfeest is bij deze bruiloft zangeres & band in goede handen. Samen met haar professionele coverband 'Sounds Funky' maakt ze van uw trouwfeest een daverend succes. De muziek wordt geleidelijk opgebouwd, zodat u in het begin van de avond volop tijd heeft om bij te praten met familie en vrienden. Naarmate de avond vordert, komt de dansvloer tot leven en kunt u helemaal losgaan op de soul, funk en pop nummers van zangeres Natasia en haar band.

Natasia & Sounds Funky

Natasia en Sounds Funky staan garant voor een avond vol dansplezier en gezelligheid! Maar er is meer. Muziek op uw bruiloftsfeest maakt de beleving compleet en versterkt emoties. Het is dé manier om herinneringen op te halen. Daarom is soul, disco en funk van Natasia, bruiloft zangeres & band de veelzijdige artiest die u nodig heeft om uw huwelijk onvergetelijk te maken.

Met haar brede muziekgenre weet Natasia keer op keer haar publiek te verbluffen. Haar schitterende stemgeluid en persoonlijkheid maken haar optredens uniek en onvergetelijk. Of het nu gaat om uw bruiloftsfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of andere gelegenheid, Natasia, bruiloft zangeres & band is de artiest die uw feest of evenement naar een hoger niveau tilt.

Soul, Disco, Funk en Pop Huwelijk

Van Soul, Disco, Motown, Jazz en Funk tot R&B, Black Gospel en Pop, Natasia beheerst het allemaal. Haar live gezongen nummers creëren een unieke sfeer en maken de beleving van uw trouwdag compleet. Een optreden op uw feest van Natasia, bruiloft zangeres & band staat garant voor een avond vol energie, prachtige nummers en veel interactie met het publiek.

Of u nu een feestband, coverband, huwelijksband, akoestische bruiloftsband, jazzband of popband zoekt voor uw trouwfeest. Natasia bruiloft zangeres & band vervullen al uw wensen. Kortom, met Natasia wordt uw trouwdag onvergetelijk. Wacht niet langer en boek haar nu om te genieten van een dag of avond vol prachtige muziek en onvergetelijke herinneringen. Zorg ervoor dat uw huwelijksceremonie en bruiloftsfeest de aandacht krijgen die ze verdienen!

Bruiloft Zangeres & band Sounds Funky Soul bruiloftsfeest
https://natasia.nl/wp-content/uploads/2023/07/14324253_1126418334090410_46858635125954246_o-600x400.jpg
Soul Bruiloft Zangeres met blazers bruiloftsfeest
Soul Bruiloft Zangeres Just Funky Amsterdam bruiloftsfeest
Bruiloft Ferdy & Demi - Castricum aan Zee

Bruiloft Ferdy & Demi - Castricum aan Zee

Natasia was onze verrassingsact op onze bruiloft en ze heeft de sfeer van onze ceremonie naar een ander niveau getild... het was werkelijk prachtig!

Dankbaar voor haar engelen stem waar we met z’n alle van mochten genieten... Of het op een ceremonie is of feest, Natasia weet altijd te raken!

Bruiloft Joost & Wendy - Oisterwijk

Bruiloft Joost & Wendy - Oisterwijk

Hoi Natasia,
Een super kado dat was jij op onze trouwerij! Super lief dat mijn ouders dat geregeld hadden voor mij! Je hebt echt een geweldige stem en vele gasten zeiden ook: "complimenten voor de zangeres, wat een stem!" Dus die kan je in je zak steken 🙂 Veel succes met je carrière en wie weet zien we je nog eens!

Groetjes,
Joost en Wendy

Bruiloft Karen & Sven - Huisduinen

Bruiloft Karen & Sven - Huisduinen

Firstly we would like to thank you again for your beautiful rendition of 'Amazing Grace' at our wedding. Your voice is so powerful and enchanting, it resonated through the church and into the hearts of all that were there. Sven and I both had tears in our eyes as you sang and we lit candles for my departed parents, it was a touching and beautiful moment and one that I will never forget. We would love to hear you sing again and hope that you will let us know when you do any concerts or choir singing. We shall certainly make a place in our calendar.
Thank you once again and God bless you.

Bruiloft Hans & Jerreline - Nieuwegein

Bruiloft Hans & Jerreline - Nieuwegein

Op vrijdag 22 juni zijn wij (Hans & Jerreline) getrouwd in Nieuwegein. In de kapel van “De Lantaern” hebben wij een onvergetelijk gemeentelijk huwelijk mogen voltrekken onder begeleiding van de zang van Natasia. Bij binnenkomst werden wij prachtig toegezongen en tijdens het tekenen mochten wij ook genieten van haar zangkunst. Ook ons vertrek werd geweldig door haar ingeleid. Al met al is het mede door haar een onvergetelijke dag geworden. Natasia nogmaals bedankt!

Groetjes,
Hans & Jerreline

Bruiloft Evens & Jante - Callantsoog

Bruiloft Evens & Jante - Callantsoog

Op 16 maart zijn wij (Evens en Jante Alexandre) getrouwd in het kerkje te Callantsoog. Zowel het burgerlijk huwelijk als een kerkelijke inzegening vond hier na elkaar plaats. Natasia met haar koor maakte er een heel bijzonder geheel van. Wat hebben deze dames een stemmen! Iedereen genoot en vele traantjes werden weg gepinkt. Natasia heeft zowel solo als met het koor een aantal nummers gezongen. Het was perfect! Familie en vrienden van mijn man konden gelukkig voor de bruiloft over komen uit het buitenland. Het was een heel bijzondere dag met al onze familie en vrienden om ons heen. Het moment dat ik de kerk binnen kwam en mijn aanstaande op mij stond te wachten was heel speciaal. Hij had mij nog niet gezien wat het extra spannend maakte. Natasia zong "I believe in you and me" van Whitney Houston. Het was zo mooi, om nooit te vergeten! Voor de kerkelijke inzegening kwamen wij als meneer en mevrouw Alexandre samen binnen en zong Natasia " Right here right now". WAUW! Weer vloeiden er tranen van geluk! De ceremonie werd afgesloten met een aantal heel mooie nummers tijdens de champagne toost in de kerk. Natasia bedankt!

Bruiloft Theo & Hilda - Huisduinen

Bruiloft Theo & Hilda - Huisduinen

Op 29 april zijn wij getrouwd in het Huisduinerkerkje te Den Helder. Als verrassing voor mijn toen aanstaande heb ik Natasia gevraagd om 3 liedjes te zingen in het kerkje. Mijn man onze meiden, alle aanwezigen en natuurlijk ik zelf hebben vol bewondering geluisterd naar Natasia. Het was zo mooi en ontroerend in één woord geweldig.

Bruiloft Koen & Lilian - Loosdrecht

Bruiloft Koen & Lilian - Loosdrecht

Vrijdag 20 augustus zijn wij (Koen & Lilian Sijm) getrouwd in Loosdrecht. Het was een super mooie en een onvergetelijke dag. Wij hebben ontzettend genoten! Voor onze kerkdienst hadden wij Natasia gevraagd of zij een nummer wilde zingen tijdens de dienst. Wij hebben samen met Natasia gekozen voor het nummer 'Right Here Right Now' dit was voor Natasia geen probleem! Het was echt heel mooi. Ze heeft een super stem. Het raakt je echt in je hart. Wij hebben ook heel veel complimenten gehad over Natasia en hoe het gezongen werd!

Bruiloft Michiel & Judith - Den Helder

Bruiloft Michiel & Judith - Den Helder

25 juni was een hele bijzondere dag, namelijk onze trouwdag! Michiel en ik hebben elkaar bijna anderhalf jaar geleden leren kennen en waren al gauw zeker van elkaar en onze relatie. Al snel ben ik ten huwelijk gevraagd en begonnen we onze voorbereidingen aan deze mooie dag.... Via Michiel leerde ik ook Natasia kennen en hoorde ik haar wel eens zingen. Wat een stem! Was gelijk zo onder de indruk van haar zang dat ik heel graag wilde dat zij op onze bruiloft zou zingen. En ze wilde dat gelukkig nog doen ook...

De dag begon mooi, heerlijk weer, lieve mensen om ons heen en wij die elkaar eeuwige trouw gaan beloven. De kerkelijke inzegening was voor ons het belangrijkste moment van de dag omdat we ons leven niet alleen samen met elkaar maar ook met God willen delen. De kerk was mooi versierd, elke stoel was bezet met lieve mensen die getuige wilden zijn van ons huwelijk en mijn aanstaande man stond vooraan op me de wachten.

Whitney Houston

Wat was ik zenuwachtig!! De muziek begon en Natasia zong 'I believe in you and me' van Whitney Houston. Dat was voor mij het aller mooiste en meest ontroerende moment van de dag. Dit prachtig gezongen nummer en het feit dat ik op het punt stond te trouwen met mijn grote liefde.....geweldig!

Bij deze wil ik Natasia dan ook nogmaals onwijs bedanken dat je hebt willen zingen. Het was echt heel bijzonder, kan het niet vaak genoeg zeggen. Hoop dat je nog veel mag genieten van het zingen en dat mensen ook van jouw mogen genieten. Dat je geniet van je talent en er mensen mee blijft raken en dichter bij God mag brengen door middel van je zang!

Partners