Just Funky allround covertrio

Livemuziek zoals u het graag wilt!

Laat je betoveren door Just Funky, een spetterend allround covertrio (of duo) met een ongeƫvenaarde ervaring, klasse en veelzijdigheid. Dit trio is werkelijk uniek, dankzij hun jarenlange ervaring en een passie voor livemuziek. Just Funky zorgt ervoor dat elk nummer op het juiste moment wordt gespeeld, waardoor ze zowel jong als oud weten aan te spreken.

Met hun veelzijdige repertoire, bestaande uit bekende soul-, funk-, motown- en popnummers, en hun creatieve en enthousiaste speelstijl, weten ze het publiek te betoveren. Allround covertrio Just Funky is geschikt voor elk evenement of feest, en staat bekend om hun overtuigende en plezierige optredens. Ze betreden het podium vol energie en weten dit moeiteloos over te brengen op het publiek. Het vermaken van het publiek is hun missie.

Akoestische livemuziek

Bent u op zoek naar de perfecte akoestische livemuziek voor uw bruiloft of feestavond? Dan is Just Funky de juiste keuze! Dit allround covertrio bestaande uit professionele muzikanten, met jarenlange ervaring, zorgt voor een onvergetelijke en persoonlijke muzikale beleving.

Met onze praktische voordelen en flexibiliteit passen we onze muziek gemakkelijk aan de sfeer van het moment aan. Van uptempo liedjes tot intieme akoestische nummers, wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit. Onze muziek vloeit moeiteloos over in de woorden van de trouwambtenaar en brengt een extra dimensie aan uw ceremonie.

Met ons uitgebreide repertoire, inclusief dat ene speciale lied dat voor u zo belangrijk is, zorgen we ervoor dat niet alleen de muziek u raakt, maar ook het moment zelf. Puur en met gevoel gezongen, laten wij uw gasten wegdromen en stilstaan bij de emoties van de dag.

Verschillende samenstellingen

Just Funky is te boeken in verschillende samenstellingen, waaronder een duo of trio met zang, gitaar, piano en percussie. Op basis van drie sets van 45 minuten maken wij uw huwelijksceremonie of feestavond onvergetelijk en persoonlijker dan ooit. Boek ons nu en geniet van een akoestische livemuziekervaring die u nooit zult vergeten!

Kies uit de volgende samenstellingen:

  • Duo (zang, gitaar)
  • Duo (zang, piano)
  • Trio (zang, gitaar, percussie)
  • Trio (zang, piano, percussie)

Laat Allround covertrio Just Funky uw bruiloft of evenement transformeren met hun meeslepende muziek en breng een onvergetelijke sfeer tot leven. Met hun ervaring, veelzijdigheid en persoonlijke touch zorgen ze voor een magische en betoverende muzikale ervaring die u en uw gasten nooit zullen vergeten.

https://natasia.nl/wp-content/uploads/2020/03/IMG_8500-600x481.jpg
Just Funky
Natasia vleugel en band