Natasia Vocal Coaching

Al na 1 les resultaat!

Ben je op zoek naar een veilige plek waar je jezelf kunt zijn en waar je je gevoelens kunt uiten door middel van zang en muziek? Zoek niet verder, want voor zangles ben je bij Natasia Vocal Coach in Wieringerwaard (regio Den Helder, Schagen) aan het juiste adres. Met jarenlange podium- en zangervaring biedt deze zangcoach een omgeving waarin je fouten mag maken en je vrij kunt voelen in wat je graag doet.

Bij Natasia Vocal Coach staan jouw wensen, doelen en sound centraal. Of je nu een beginnende of ervaren vocalist bent, Natasia zal je bewust maken van de mogelijkheden van jouw stem. Ze zal je begeleiden op basis van jouw persoonlijke wensen. Na slechts één zangles zul je gegarandeerd merken dat je vrijer, voller en energieker kunt zingen.

Direct toepasbare technieken

Zangcoach Natasia biedt direct toepasbare technieken en tools die je stem op een gezonde manier, binnen no time naar 'the next level' zullen brengen. Je zult merken dat je na elke zangles vooruitgang boekt en je stem steeds sterker wordt. Bij Natasia Vocal Coach krijg je de flexibiliteit om zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen te bepalen. Zo kun je werken aan je ontwikkelingsplan op een tempo dat bij jou past. Je boekt gewoon een zangles op het moment dat je voelt dat je het nodig hebt.

Natasia heeft van jongs af aan zangles gehad van verschillende zangcoaches in binnen- en buitenland. Ze heeft daardoor geleerd wat wel en vooral ook wat niet werkt. Na lessen te hebben gevolgd bij gerenommeerde zangcoaches zoals Babette Labeij, Caro Emerald, Martin Mol, Desiree Manders, Ellen Eeftink en Rob de Nijs, heeft Natasia met succes de opleiding tot vocal coach gevolgd bij Vocal Center. Haar ervaring en expertise stellen haar in staat om haar leerlingen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Boek nu je zangles

Twijfel niet langer en boek nu een zangles bij Natasia via het contactformulier. Ontdek de kracht van jouw stem en leer hoe je jouw talent volledig kunt benutten. Natasia staat klaar om je te begeleiden op jouw zangreis en je te helpen je doelen en dromen na te streven. Bereid je voor om het beste uit jezelf te halen en te groeien als vocalist onder de deskundige begeleiding van Natasia. Ze geeft zangles vanuit Wieringerwaard in de regio Den Helder, Schagen.

Koor Coaching

Natasia geeft ook vocal & performance coaching aan koren. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op!

 

zangcoach
zangcoach
zangcoach natasia
Vocal Coaching - Mirjam

Vocal Coaching - Mirjam

Omdat ik sinds kort zonder enige zangervaring bij een popkoor zing heb ik een aantal zanglessen gevolgd bij Natasia.

Natasia is een zeer vakkundige getalenteerde zangcoach met een dijk van een stem. Ze heeft mij in een korte tijd heel veel zangtechnieken geleerd die ik meteen kon toepassen. Door haar enthousiasme en positieve manier van coachen heb ik de lessen altijd met heel veel plezier gevolgd.

Ik kan nu met veel energie zingen en hoge noten halen waarvan ik dacht dat ik die nooit zou kunnen halen.
Ook heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Ik beveel Natasia dus van harte aan!

Natasia, super bedankt voor alles wat je me geleerd hebt. Je bent een topper!

Vocal Coaching - Rhoda

Vocal Coaching - Rhoda

Zojuist zangles gehad bij Natasia! Ik werd warm ontvangen en voel me altijd erg op m’n gemak. In een gemoedelijke sfeer weer meer ervaren geworden over hoe ik mijn stem goed onder controle kan houden en verschillende technieken kan toepassen op het zingen! Ik ben uitgedaagd en geloof meer in mijn zangkunst!

Thanks Natasia! ❤️

Vocal Coaching - Lente

Vocal Coaching - Lente

Hiervoor had ik 2 jaar les van een andere coach maar hier kwam niet zoveel uit. Toen had ik 1 les bij Natasia en merkte gelijk verschil! Ze geeft les op een duidelijke en fijne manier. Ik ben niet bang om fouten te maken bij haar en ze heeft me al heel erg geholpen! Ze geeft me ook zekerheid om het meer te laten zien. Ik ben zeer tevreden en blij dat ik bij Natasia terecht ben gekomen!

Vocal Coaching - Zanger Patrick

Vocal Coaching - Zanger Patrick

Allereerst een geweldige zangeres, die door haar enthousiasme je zoveel weet te motiveren en stimuleren, om altijd het beste uit jezelf te halen. Door haar vocal coaching heeft ze mij als zanger op een veel hoger niveau weten te krijgen , die mijn verwachtingen ver overtroffen hebben. Ze is zeer kundig, en weet dit ook zeer goed te vertalen zodat het makkelijk te begrijpen is en daardoor zeer toepasbaar. Ze ondersteund door haar ervaringen niet alleen op vocaal gebied, maar heeft ook zeer bruikbare tips en tricks voor optredens. Al met al de meest complete coach die ik maar kan bedenken.

Vocal Coaching - Mischa

Vocal Coaching - Mischa

In 2019 begon ik met zangles bij zangcoach Natasia. Ik durfde eigenlijk niet echt te zingen en bracht voor mijn gevoel geen noot uit. Ze zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en ik kreeg al snel meer zelf vertrouwen. Ik ben in de kerk en een band gaan zingen binnen twee jaar. Ook thuis maken we samen veel muziek nu, met mijn man en de kinderen. Ik heb geleerd mijn lichaam te gebruiken om alles uit mijn stem te halen en het lukt haar ook me alles te laten zingen dat ik, tot nu toe, heb geprobeerd. Dat geeft me een ontzettende energie boost en daagt me uit nieuwe dingen te blijven proberen , vocaal. Ik ben er als persoon ook veel zekerder van geworden!! Ook heb ik geleerd de verdieping te zoeken in teksten, doordat ze me laat nadenken over wat ik zing en wat ik wil over brengen. Het is elke keer weer een uur vol ontspanning waar ik naar uit kijk en geïnspireerd vandaan kom met nieuwe ideeën! Wat ik ook leuk vind is dat we veel muziek uitwisselen waardoor ik heel andere genres heb leren kennen.

Vocal Coaching - Katinka

Vocal Coaching - Katinka

Een vrouw naar mijn hart, ik zat in een zware burn out, en veel stress. Ik besloot zangles te nemen en er ging een wereld voor me open. Je ademhaling is zo belangrijk voor heel je gestel. Wat bijzonder hoeveel onzekerheid ze bij mij weg heeft genomen. Helaas moest ik stoppen i.v.m. een verhuizing. Als we hier gesetteld zijn ga ik online lessen volgen. Natasia is een geweldige vrouw, intens lief... We konden samen lachen en huilen.

Lieverd bedankt, voor alles wat jij in deze tijd voor mij betekend hebt.

Vocal Coaching - Nora

Vocal Coaching - Nora

Ik heb zangles mogen krijgen van Vocal Coach Natasia. Ik ben best verlegen maar ik voelde mij bij haar vanaf de eerste les meteen op mijn gemak. Wat mij is opgevallen is dat we tijdens de lessen geen tijd verspilden met oefeningen maar juist meteen begonnen ons te richten op een nummer (door mij gekozen of door haar aangeraden) en door middel van een paar truckjes lukt het haar om mijn stem op de juiste tonaliteit te brengen. Ze gaat heel doelgericht te werk en zorgt er vooral voor dat alles gebaseerd is op jouw stem. Daardoor is de hele les gepersonaliseerd. Door omstandigheden moest ik helaas stoppen met het nemen van haar zanglessen maar als ik de kans krijg, zou ik meteen weer beginnen. Ik raad haar zeker aan voor alle mensen, beginners of geavanceerd, om met haar aan de slag te gaan.

Vocal Coaching - Jorine

Vocal Coaching - Jorine

Een geweldige zangcoach. Ze leert je enorm veel over hoe je meer uit je stem kan halen. Fijne lessen bij haar gevolgd en als ik in de toekomst weer wat meer nieuwe dingen wil leren kom ik zeker terug.

Natasia is een lieve vrouw waar ik mij op mijn gemak voelde en vrij voelde om dingen toe te kunnen passen tijdens haar lessen. Ze durft jou uit te dagen en meer uit jezelf te halen. Ze geeft je goede en fijne tips die je goed kan toepassen in de praktijk. ❤️

Vocal Coaching - Jari

Vocal Coaching - Jari

Natasia heeft mij geholpen om mij meer bewust te worden van wat ik met mijn stem kan. Zij heeft mij bewuster gemaakt waar ik mijn energie vandaan moet halen tijdens het zingen.

Met de juiste tools en enthousiasme heb ik veel aan een zangles bij Natasia. Daarnaast is het een hele lieve vrouw waar je prima mee kunt sparren over wat je wil leren. Zeker een aanrader voor mensen die iets met zingen willen gaan doen.

Vocal Coaching - Erwin

Vocal Coaching - Erwin

Ik heb veel mogen leren van zangcoach Natasia, ze heeft me vooral geholpen om met overtuiging en energie te zingen. Daarnaast kan ze heel goed uitleggen hoe je met techniek kunt zingen. Door handige oefeningen kun je er gemakkelijk thuis verder mee aan de slag.

Natasia Miami