Sounds Funky Coverband

De spetterende feestband voor elk evenement

Maak je klaar om weggeblazen te worden door Coverband Sounds Funky, een feestband bestaande uit vier professionele muzikanten en Natasia, een soul zangeres met een uniek stemgeluid. Hun doel is om een onvergetelijke indruk achter te laten met hun optreden. Wat deze coverband zo bijzonder maakt, is de herkenbaarheid van de nummers en de eigen soul, funk en pop sound die ze eraan geven.

Jarenlange ervaring

Elk lid van feestband Sounds Funky heeft jarenlange ervaring in de muziekwereld, en dat is te horen. Met overtuiging en plezier betreden ze het podium, wat door het publiek als een sterk pluspunt wordt ervaren. Het repertoire is zorgvuldig samengesteld en bevat zowel moderne hits als tijdloze klassiekers. Bekende soul-, funk-, motown- en popnummers worden op een creatieve manier ten gehore gebracht door deze coverband.

Wanneer Sounds Funky optreedt, barst het podium van energie en enthousiasme. Deze energie wordt moeiteloos overgebracht op het publiek, dat zich mee laat slepen door de opzwepende muziek. Een avond of bruiloft met feestband en coverband Sounds Funky is dan ook echt een ervaring, vanaf de eerste noot tot het laatste slotakkoord.

Persoonlijke aandacht staat centraal

Bij feestband Sounds Funky staat persoonlijke aandacht centraal. Deze coverband bestaat uit verschillende professionele muzikanten die allemaal begrijpen hoe belangrijk het is om jullie speciale dag compleet te maken met de juiste sfeer en emoties.

Met hun energieke en creatieve muzikaliteit zorgen ze voor een onvergetelijke avond. Vanaf het moment dat ze beginnen te spelen, tot het daverende slotakkoord, zul je betoverd worden door hun optreden. Feestband Sounds Funky staat bekend om hun interactie met het publiek en hun vermogen om iedereen te vermaken. Jullie gasten zullen gegarandeerd onder de indruk zijn.

Extra blazers, percussie & zang

De coverband bestaat, afhankelijk van jullie wensen, uit meerdere muzikanten. Ze bieden de mogelijkheid om blazers, percussie en extra zang toe te voegen. Hierdoor kunnen ze perfect inspelen op de gewenste sfeer. Met Sounds Funky haal je niet alleen professionele muzikanten in huis, maar ook een band die persoonlijk betrokken is bij jullie speciale dag.

Kortom, maak je klaar voor een avond vol energie, passie en onvergetelijke muziek. Ze brengen jullie feest tot leven en zorgen ervoor dat jullie speciale dag een ervaring wordt die niemand zal vergeten. Boek ze nu voor drie sets van 45 minuten en geniet van een avond vol soul, funk, pop en entertainment.

Natasia en Sounds Funky
Natasia en Sounds Funky coverband
Coverband feestband Sounds Funky
Natasia coverband
Bruiloftsfeest Dirk & Lydia - Bergen aan Zee

Bruiloftsfeest Dirk & Lydia - Bergen aan Zee

Hoi Natasia,
Een woord van dank voor jullie aanwezigheid op de bruiloft en het feest dat jullie ervan gemaakt hebben. Jullie optreden in de kerk, en later op het feest was helemaal top, en mede dankzij jullie is het een onvergetelijke dag geworden die in één woord samen te vatten was. PERFECT!

Geef dit ook door aan de mannen van Sounds Funky!!!!

Bruiloftsfeest Jan & Sonja - Ibiza

Bruiloftsfeest Jan & Sonja - Ibiza

Lieve Natasia, wat was het een feest en wat zong je top samen met de band!! Bedankt nogmaals voor je bijdrage aan onze bruiloft op Ibiza.

Lieve groet,
Sonja Bakker,
Jan Reus en de kids.

Feest Marcel

Feest Marcel

Wat een top band! Uitstekende musici en entertainers! Wat een warme mensen, betrokken en tot het laatst toe enthousiast. Zijn er onder de gasten mensen die een nummer mee willen spelen? No problem. Alles kan. En dan de eyecatcher front lady Natasia, wat een plezier spat eraf als ze laat horen wat ze allemaal uit haar strotje weet te persen. Van fette funk tot de mooiste balads. Zuiver, warm, rauw, alles heeft ze in huis. Echt een aanrader! Nogmaals dank