Natasia singing on stage

Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Natasia is beschikbaar voor diverse evenementen, waaronder bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften, ceremonieën, recepties, festivals, concerten, verjaardagsfeesten en meer. Neem contact op voor specifieke verzoeken.
Natasia beheerst verschillende muziekgenres, waaronder Soul, Funk, Black Gospel, Pop, R&B en Jazz. Ze past haar repertoire aan om aan uw muzikale voorkeuren en evenement te voldoen.
Absoluut! Natasia kan optreden met een professionele live band, genaamd “Sounds Funky”, om uw evenement naar een hoger niveau te tillen met energieke en meeslepende muziek.
Natasia biedt verschillende samenstellingen aan, variërend van een duo tot een volledige band. U kunt kiezen uit verschillende instrumenten, waaronder zang, gitaar, piano, percussie en blazers.
Zeker! Natasia is beschikbaar om uw huwelijksceremonie op te luisteren met prachtige live gezongen nummers die de emotie en betekenis van het moment versterken.
Ja, Natasia heeft ervaring met optredens in binnen- en buitenland. Neem contact op om de mogelijkheden voor internationale boekingen te bespreken.
Absoluut! Natasia staat open voor persoonlijke verzoeken en helpt u graag bij het selecteren van nummers die passen bij de sfeer en het thema van uw evenement.
Ja, Natasia kan akoestische optredens verzorgen waarbij de nadruk ligt op intieme en sfeervolle nummers die live worden gezongen met minimale instrumentale begeleiding.
Ja, Natasia biedt zanglessen aan voor zowel beginnende als ervaren vocalisten. Neem contact op voor meer informatie over het boeken van een zangles.
Voor specifieke informatie over tarieven kunt u het beste contact opnemen met Natasia via het contactformulier op de website. Zij zal u voorzien van gedetailleerde informatie en prijzen op basis van uw specifieke evenement en wensen.

Mocht uw vraag niet tussen deze Frequently Asked Questions staan dan kunt u op de pagina 'contact' het formulier invullen. We geven uiteraard graag antwoord op al uw vragen!